Firenzei múzeumok sorállás nélkül

Foglald le a jegyeket, hogy ne kelljen sorban állnod!

Elsőbbségi belépés

Az Uffizi Képtár és a Galleria dell'Accademia (Akadémia Galéria) előtt kígyózó sorról mindenki hallott már, aki Toszkánába, Firenzébe készül. Célszerű tehát ezt elkerülni, és a firenzei múzeumokba a belépőjegyeket előre lefoglalni.

Nincs kockázat

Legcélszerűbb a telefonos foglalás, mert nem kell előre kifizetni a jegyeket és a foglalási díjat, hanem egy foglalási szám alapján félreteszik a kért időpontra, és ha mégsem veszed át, nem bukod a jegyek árát.

Magyar nyelvű ügyintézés

Az Uffizi Képtár, illetve a firenzei múzeumok látogatásához szükséges belépőjegyek telefonos foglalását mi, a Toszkána Vendégház magyar házigazdái intézzük számodra.

Alacsony ügyintézési díj

A firenzei múzeumok jegyelőjegyzéséért belépőjegyenként csak 1000 Ft ügyintézési díjat számolunk fel.

Nem csak szállóvendégeinknek

 Azoknak a Toszkánába látogató magyar turistáknak is szívesen segítünk jegyet foglalni az Uffizi Képtárba, az Akadémia Galériába (Galleria dell'Accademia) vagy más firenzei múzeumba, akik nem Vendégházunk szállóvendégei lesznek.

Jegyfoglalás: Uffizi Képtár, Akadémia Galéria (Galleria dell'Accademia), Palatina Galéria (Pitti-palota), Palazzo Vecchio és Boboli-kert

Azok kedvéért, akik szeretnének belépőjegyet foglalni az Uffizi Képtárba vagy az Akadémia Galériába (Galleria dell’Accademia), a Pitti-palotába, a Boboli-kertbe vagy a Palazzo Vecchióba,  következzenek a részletek:

A jegyfoglalás menete

Ide kattintva, 📧 emailben ( jegyfoglalas@toszkana.info ), viberen, 📱 telefonon (+363664055815)  vagy facebookon !

A firenzei múzeumok, így az Uffizi Képtár, az Akadémia Képtár (Galleria dell’Accademia), a Palatina Galéria (Pitti-palota), a Palazzo Vecchio és a Boboli-kert jegyelőjegyzéséhez is szükséges tudnunk, hogy melyik firenzei múzeumba, melyik nap, hozzávetőlegesen hány órakor, és hány személy számára foglaljunk jegyet.

A válaszüzenetben elküldjük a belépőjegyenkénti 1000 Ft ügyintézési díj befizetéséhez szükséges tudnivalókat, bankszámlaszámot, hiszen a legtöbben a magyar bankszámlánkra való forint befizetést ill. utalást választják.

A befizetés megtörténtét jelző üzenetre válaszul elküldjük a foglalási számot.

A kapott foglalási számmal a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni.

A firenzei múzeumok, így az Uffizi Képtár belépőjegyeit is közvetlenül az Uffizi Képtárat üzemeltető Firenze Museitől foglaljuk. A kapott foglalási számmal a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni az Uffizi Képtár hármas kapujánál. Itt lehet kifizetni és átvenni a lefoglalt jegyeket. Ezután az Uffizi Képtárba az előre foglalt jegyekkel sorállás nélkül az Uffizi Képtár egyes kapuján át lehet közvetlenül bemenni.  Az Akadémia Képtár (Galleria dell’Accademia), a Palatina Galéria (Pitti-palota), és a Boboli-kert belépőjegyeit is közvetlenül a múzeumokat üzemeltető Firenze Museivel együttműködésben foglaljuk, a foglalási számmal a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni a jegypénztárnál. Itt lehet kifizetni és átvenni a lefoglalt jegyeket. Ezután a kifizetett jegyekkel sorállás nélkül lehet közvetlenül bemenni. A Palazzo Vecchio előre foglalt belépőjegyeinek átvételéhez a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni a Palazzo Vecchio jegypénztára melletti Információs pultnál (Infopoint). Itt lehet kifizetni és átvenni a megrendelt belépőjegyeket, és a tárlatvezetés is innen indul.

Az Uffizi Képtárba az előre foglalt jegyekkel sorállás nélkül az Uffizi Képtár egyes kapuján át lehet közvetlenül bemenni.  Az Akadémia Képtár (Galleria dell’Accademia), a Palatina Galéria (Pitti-palota), és a Boboli-kert esetén az előre foglalt kifizetett jegyekkel sorállás nélkül lehet közvetlenül bemenni. A Palazzo Vecchio jegypénztára melletti Információs pulttól (Infopoint) indul a tárlatvezetés.

Örömmel vesszük visszajelzésedet szolgáltatásunkkal és a múzeumlátogatással kapcsolatban!

Vendégeink véleménye

 Nagyon szépen köszönjük a segítséget, amelyet az Uffizi Képtárba történő jegyfoglalás során felénk tanúsított, minden tökéletesen működött.

F. Géza

2017.11.05.

Csodálatos élmény volt az Academia. Egyszerűen, gyorsan bejutottunk,
köszönet érte.

Rózsafi Tibor

2017.10.31.

Köszönjük közbenjárásukat a jegyfoglalással kapcsolatban. A korai időpont (8.15) kiváló volt. A belépőket kb. 25 perces (a cassa nyitása előtt érkeztünk) várakozás után megkaptuk, és már mentünk is be a képtárba. Az általunk készített fotók csak sejtetik, amit az Uffizi kínál az oda belépőknek. Lenyűgöző, ámulatba ejtő műalkotások. És ez csak egy Firenze múzeumai közül… Köszönjük a segítséget!

Prókai Viktória és Mátyás László

2017.08.13.

Múlt héten voltunk Firenzében, és az időpontfoglalás továbbra is kiválóan működik, pontosan úgy történt a bejutás a múzeumokba, ahogy a levelében leírta 🙂 Köszönjük ezt a remek lehetőséget, minden nagyon gyorsan, gördülékenyen ment, mindkét helyre pár perc várakozás után be is jutottunk, és felejthetetlen élményeket szereztünk.

Németh Zsuzsa

2017.08.10.

Nagyon szépen köszönöm a segítségüket és hogy sikerült az általam elrontott időpontot újra foglalni.

Szabó Miklós

2017.07.12.

Nagyon köszönöm a segítséget. Gyorsan bejutottunk és mindent megnéztünk, nagyon jól éreztük magunkat.

Szintai Mariann

2016.10.20.

Minden rendben volt, precíz tájékoztatás és pontos bejutás!!! 

Dr. Homoki Tamás ügyvéd

2016.07.24.

Visszajöttünk Firenzéből, ahol nagy érdeklődéssel néztük végig az Uffizi Képtár gyűjteményét. A jegyfoglalás tökéletesen működött. A hármas kapunál a pénztárosnak megmutattuk a foglalási kódot, amit bevitt a számítógépbe és már kaptuk is a jegyeket. Az első kapunál lehetett várakozás nélkül bemenni a képtárba. Még egyszer köszönöm a segítséget. További jó munkát!

Belákné dr Soós Márta

2016.04.20.

 Március 25-ére, 16 órára foglaltak nekünk két belépőt az Uffizi Múzeumba. Bejutásunk teljesen zökkenőmentes volt, és csodás élményben volt részünk. Firenzében csak másfél napot tartózkodtunk, így az Uffizire csak három óránk jutott, de valamikor még vissza fogunk ide jönni, és feltétlenül az Önök szolgáltatását fogjuk igénybe venni. Mégegyszer köszönjük!

B.-né Dr. R. Júlia

2016.04.12.

Hálás köszönet a jegyfoglalásért, 15 perc alatt bejutottunk az Uffizibe. Élménygazdagon tértünk haza a lüktető Firenzéből. Egyúttal szép Húsvétot kívánunk Önöknek!

dr. Horváthné dr. Szladovnyik Krisztina

2016.03.27.

Köszönjük a jegyfoglalást az Uffizi Múzeumba. Pontos időben bejutottunk.

Csótár Anikó

2016.03.13.

A jegyfoglalásokkal minden rendben volt, minimális sorban állás után mindkét helyre sikerült viszonylag hamar bejutni, sajnos a Botticelli terem és egy-két ismertebb festmény tatarozás miatt ideiglenes helyre került, de így is maradandó élmény volt. Köszönet a segítségért. Ha ismerőseim arra felé járnak feltétlenül ajánlani fogom a Toszkána Vendégházat.

Marianna

2015.10.13.

Firenzei múzeumok belépőjegy árai, nyitvatartása

Foglalj előre jegyeket, hogy ne kelljen sorban állnod!