Firenzei múzeumok sorállás nélkül

Foglald le a jegyeket, hogy ne kelljen sorban állnod!

Elsőbbségi belépés

Az Uffizi Képtár és a Galleria dell'Accademia (Akadémia Galéria) előtt kígyózó sorról mindenki hallott már, aki Toszkánába, Firenzébe készül. Célszerű tehát ezt elkerülni, és a firenzei múzeumokba a belépőjegyeket előre lefoglalni.

Nincs kockázat

Legcélszerűbb a telefonos foglalás, mert nem kell előre kifizetni a jegyeket és a foglalási díjat, hanem egy foglalási szám alapján félreteszik a kért időpontra, és ha mégsem veszed át, nem bukod a jegyek árát.

Magyar nyelvű ügyintézés

Az Uffizi Képtár, illetve a firenzei múzeumok látogatásához szükséges belépőjegyek telefonos foglalását mi, a Toszkána Vendégház magyar házigazdái intézzük számodra.

Alacsony ügyintézési díj

A firenzei múzeumok jegyelőjegyzéséért belépőjegyenként csak 1000 Ft ügyintézési díjat számolunk fel.

Nem csak szállóvendégeinknek

 Azoknak a Toszkánába látogató magyar turistáknak is szívesen segítünk jegyet foglalni az Uffizi Képtárba, az Akadémia Galériába (Galleria dell'Accademia) vagy más firenzei múzeumba, akik nem Vendégházunk szállóvendégei lesznek.

Jegyfoglalás: Uffizi Képtár, Akadémia Galéria (Galleria dell'Accademia), Palatina Galéria (Pitti-palota), Palazzo Vecchio és Boboli-kert

Azok kedvéért, akik szeretnének belépőjegyet foglalni az Uffizi Képtárba vagy az Akadémia Galériába (Galleria dell’Accademia), a Pitti-palotába, a Boboli-kertbe vagy a Palazzo Vecchióba,  következzenek a részletek:

A jegyfoglalás menete

Ide kattintva, 📧 emailben ( jegyfoglalas@toszkana.info ), viberen, 📱 telefonon (+363664055815)  vagy facebookon !

A firenzei múzeumok, így az Uffizi Képtár, az Akadémia Képtár (Galleria dell’Accademia), a Palatina Galéria (Pitti-palota), a Palazzo Vecchio és a Boboli-kert jegyelőjegyzéséhez is szükséges tudnunk, hogy melyik firenzei múzeumba, melyik nap, hozzávetőlegesen hány órakor, és hány személy számára foglaljunk jegyet.

A válaszüzenetben elküldjük a belépőjegyenkénti 1000 Ft ügyintézési díj befizetéséhez szükséges tudnivalókat, bankszámlaszámot, hiszen a legtöbben a magyar bankszámlánkra való forint befizetést ill. utalást választják.

A befizetés megtörténtét jelző üzenetre válaszul elküldjük a foglalási számot.

A kapott foglalási számmal a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni.

A firenzei múzeumok, így az Uffizi Képtár belépőjegyeit is közvetlenül az Uffizi Képtárat üzemeltető Firenze Museitől foglaljuk. A kapott foglalási számmal a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni az Uffizi Képtár hármas kapujánál. Itt lehet kifizetni és átvenni a lefoglalt jegyeket. Ezután az Uffizi Képtárba az előre foglalt jegyekkel sorállás nélkül az Uffizi Képtár egyes kapuján át lehet közvetlenül bemenni.  Az Akadémia Képtár (Galleria dell’Accademia), a Palatina Galéria (Pitti-palota), és a Boboli-kert belépőjegyeit is közvetlenül a múzeumokat üzemeltető Firenze Museivel együttműködésben foglaljuk, a foglalási számmal a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni a jegypénztárnál. Itt lehet kifizetni és átvenni a lefoglalt jegyeket. Ezután a kifizetett jegyekkel sorállás nélkül lehet közvetlenül bemenni. A Palazzo Vecchio előre foglalt belépőjegyeinek átvételéhez a foglalt időpont előtt 15 perccel kell megjelenni a Palazzo Vecchio jegypénztára melletti Információs pultnál (Infopoint). Itt lehet kifizetni és átvenni a megrendelt belépőjegyeket, és a tárlatvezetés is innen indul.

Az Uffizi Képtárba az előre foglalt jegyekkel sorállás nélkül az Uffizi Képtár egyes kapuján át lehet közvetlenül bemenni.  Az Akadémia Képtár (Galleria dell’Accademia), a Palatina Galéria (Pitti-palota), és a Boboli-kert esetén az előre foglalt kifizetett jegyekkel sorállás nélkül lehet közvetlenül bemenni. A Palazzo Vecchio jegypénztára melletti Információs pulttól (Infopoint) indul a tárlatvezetés.

Örömmel vesszük visszajelzésedet szolgáltatásunkkal és a múzeumlátogatással kapcsolatban!

Vendégeink véleménye

Firenzei múzeumok belépőjegy árai, nyitvatartása

Foglalj előre jegyeket, hogy ne kelljen sorban állnod!