Kedves Vendégünk!

Biztosan készülsz már a toszkánai utazásra. Mi már nagyon várunk!

Hogy minden simán menjen, kérjük, töltsd ki az alábbi 3 percet igénylő bejelentkezési lapot, és olvasd el a hasznos tudnivalókat!
  Telefonszám:*

  Érkezés:*

  Elutazás:*

  Apartman:*

  Kérjük szépen, hogy a valós email címedet szíveskedj megadni, mert rendszerünk az azonos email címmel végzett bejelentkezések közül csak az utolsót tudja tárolni. Ez azt jelenti, hogy ha a saját email címeddel regisztrálod a családtagodat, útitársadat is, akkor csak a legutolsó regisztráció lesz érvényes, a többi pedig elvész.


  Vendégeink számára tiszta ágyneműt, fejenként egy nagyobb és egy kisebb méretű törölközőt biztosítunk. Hálózati átalakítót nem szükséges beszerezni, szúnyogriasztó viszont jól jöhet.

  Az érkezés napján 16 óra után lehet a szállást elfoglalni. Várhatóan hány óra körül számíthatunk az érkezésedre?

  Szükség esetén milyen telefonszámon érünk el az érkezés napján?:*

  Hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen adatlapon rögzített személyes adataim/általam képviselt kiskorú adatai az Inforte Sro (Malá 356/34 94652 Imel’ SK Reg. N. 25081/N) adatbázisába kerüljenek abból a célból, hogy az Inforte Sro. azokat működése körében nyilvántartsa, számomra felvilágosítást nyújtson, továbbá, hogy személyes adataimat a tevékenységének az eredményességét célzó felmérés, adatgyűjtés, statisztikai feldolgozás céljára, az adatkezeléshez történt hozzájárulásom visszavonásáig, kezelje.

  Vendégházunk Sienától 8 km-re található. További részletek, hasznos információk az idetaláláshoz

  Az utazásra felkészüléshez hasznos lehet az útikönyvünk.

  Sok szép fotót osztunk meg a Facebookon és az Instagramon is.

  Várjuk már, hogy személyesen is megismerkedjünk! Ha addig is bármilyen kérdésed felmerül az utazással kapcsolatban, nagyon szívesen segítünk, keress bennünket bátran!

  Kissné Kardos Katalin
  Toszkána Vendégház
  tel.: +39 366 405 5815 

  +39 366 405 5815

  toszkana@toszkana.info