A Toszkána Vendégház: a szállás és a szobák

Ha Ön hozzánk jön pihenni, egy nyugodt, barátságos, vendégszerető, csendes, tiszta és gyönyörű toszkán kis faluba látogat, ahonnan azonban mindössze tíz perc Siena belvárosa.
Az épület a toszkán hagyományok szerint épült, és bár a modern kor elvárásainak megfelelően színvonalasan fel van újítva, jellegzetes és hangulatos stílusjegyeket visel magán. Láthatóak a mennyezeten a fa keresztgerendák, közöttük a födém téglái és cserepei szabadon mutatkoznak, a fal tégláit sem takarja vakolat vagy burkolat. A nappaliban zárt tűzterű, rusztikus kandalló. Az ablakokból a gyönyörű toszkán táj látványa tárul elénk, a távolban a középkori Siena körvonalaival, és ha elég korán kelünk, szobánkból a napraforgómezők felett felkelő Napban is gyönyörködhetünk.
 
Vendégházunkban a vendégszobák az emeleten találhatóak, egy közös használatú, tiszta és igényes fürdőszobával. Nincs két egyforma család, ezért nálunk nincs két egyforma szoba.  A szobák berendezése eltérő is lehet, méretük is változatos. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy az Ön családjának, baráti társaságának leginkább megfelelő elhelyezést ajánljuk.
 
Minden vendégszoba panorámás, csendes, déli tájolású.
A közös használatú fürdőszobában zuhanyzót és sarokkádat is talál (hajszárítót is). 
A vendégek számára tiszta ágyneműt, törölközőt is készítünk elő.
A vendégház minden helyisége (Ön és gyermeke egészsége érdekében) nemdohányzó. A dohányosok részére az épület mellett kijelölt dohányzó helyet biztosítunk.